ASIAKASKOKEMUKSIA

Nettivalmennukset

ASIAKASKOKEMUKSIA

Tyytyväiset asiakkaat

Alta näet lisää asiakkaidemme kokemuksia ja heidän saavuttamia tuloksia

Team Limitless -valmennus tarjoaa erinomaiset eväät sekä salilla että kotona tehtäviin treeneihin. ”Treenipankki” on monipuolinen ja vaihtoehtoja löytyy aina kehonpaino- ja kahvakuulatreeneistä spagaatin harjoitteluun. Lyhyempiä treenejä on erityisen helppo ujuttaa kiireiseen arkeen. Nettivalmennus on kokonaisvaltainen ottaen huomioon liikunnan lisäksi terveellisen elämäntavan muut elementit, kuten ruokavalion, unen sekä stressin. Apua löytyy jokaiselle aspektille!

 

Valmennuksen tukena toimii myös suljettu Facebook-ryhmä, jossa voi esittää kysymyksiä, iloita onnistumisista sekä hakea inspiraatiota. Jokaisen viikon kohokohtana toimii liikkuvuuslive, joka on erinomainen tapa laittaa viikko pakettiin. Jope on erittäin asiantunteva sekä positiivinen valmentaja, jolla on aito halu auttaa ja tukea valmennettaviaan. Vahva suositus!”

 Anni

‘’Olin mukana Jopen nettivalmennuksessa ja olen todella tyytyväinen saatuihin tuloksiin. 

Materiaalit olivat todella kattavat, sekä salilla treenaukseen että siihen jos haluaa treenata pelkästään kotona. Kehonhuoltoharjoitukset oli minulle se paras ja uusin asia, sillä ne meinaa aina jäädä tekemättä. Mutta nyt kun oli selkeät ja hyvät ohjeet tuli niitäkin tehtyä. 

Myös Jopen omalle aktiivisuudelle suuret peukut. Jos jokin askarrutti mieltä, uskalsi sen kysyä ja vastauksen sai nopeasti! Pelkää hyvää sanottavana vain ’’

Emilia L

”Koitin pitkään yksin parantaa ravintoon liittyviä asioita ottaen vinkkiä sieltä täältä. Joosuan avulla ymmärsin kokonaisuuden paremmin ja löysimme yhdessä minulle sopivia juttuja. Nykyään palaudun paremmin ja vireystilani on parempi läpi päivän. Tykkään siitä, että Joosua ei tyrkytä jotain tiettyä ruokavaliota vaan tilanne katsottiin minun nykyisten tapojeni sekä tavoitteiden pohjalta.”

Jussi Piha, salibandyn maailmanmestari

”Olin aiemmin treenannut itsenäisesti ja satunnaisten nettivalmennusten avulla, mutta Joosuan avulla onnistunut nostamaan kuntosalitreenaamiseni uudelle tasolle. Yhteisten tapaamisten ja etäohjauksen avulla olen saanut varmuutta sekä treenaamiseen että syömiseen, jotka ovat johtaneet näkyviin tuloksiin.” 

Lauri Wahlroos

‘’Lähdin mukaan valmennukseen, koska halusin päästä parempaan kuntoon ja saada pysyvät sekä terveellisemmät elintavat.

Olen erittäin tyytyväinen valmennukseen ja saamiini tuloksiin.

Tehokkaat treenit pitivät treenimotivaation korkealla ja nopeat ja helposti toteutettavat reseptit toivat paljon uutta intoa ruoanlaittoon.’’

Leevi

Kiitos vielä hyvästä valmennuksesta, koko loppuelämän kestäviä oppeja tarttu messiin!

 

Suurimmat vinkit annoit mulle henkilökohtaisesti, jolloin nyt olen taas askelta kehittyneempi ja viisaampi liikkuja! Teet hullun hyvää duunia ja omalla yrittäjyyden alkutaipaleella koitan imeä sulta kaiken tiedon ja taidon irti, koska tekeminen on sulla huippulaadukasta!

Markus

Vuoden 2018 syksyllä lähdin tekemään töitä yhdessä Jopen kanssa. Toimin itse jalkapalloerotuomarina ja tavoitteeni oli kehittää fyysisiä ominaisuuksia nimenomaan erotuomarina toimimista varten. Olin tietoinen Jopen futis taustasta, joten tiesin, että hän ymmärtäisi hyvin lajini lainalaisuudet sekä tavoitteeni treenaamisen suhteen! Jo noin puolen vuoden treenaamisen jälkeen – vuoden 2019 kevään erotuomareiden testeissä – tuloksena oli kurssin paras YoYo-tulos: 20.6. Vuosi aiemmin oma tulokseni oli ollut 19.1. Siitä iso kiitos Jopelle!

Matti Roth

”Olen saanut todella hyviä tuloksia ja oppinut paljon uutta Joosuan valmennuksessa.

Joosuan ammattitaito on erittäin hyvää, ja positiivinen asenne ja aitous näkyy Joosuan tekemisessä!”

Senja Riga Riiga

”Loistava, innostava, motivoiva ja hyvällä tavalla vaativa. Saa tekemään ja nauttimaan tekemisestä. Jakaa iloa ja hyvää oloa. Supermies!”

Terho Trogen

”Joosuan valmennuksessa on positiivisuus, kannustus ja energisyys kohdillaan. Olen ollut nyt puolisen vuotta yksilövalmennuksessa Joosualla ja valmennus jatkuu seuraavatkin puoli vuotta. Teräsmies!”

Juha Lintunen

”Jopen kanssa vuoden verran yhteistyötä tehneenä voin pelkästään suositella! Kokemusta kertyi niin pt-ohjauksista kuin etävalmennuksestakin ja homma toimi lähelle ja kauas mutkattomasti ja hyvällä fiiliksellä.

Jope on valmentajana helposti lähestyttävä, aidosti sinusta ja tavoitteistasi kiinnostunut sekä ammattitaitoinen.

 

Vuoden aikana löysin Jopen avulla minulle luontevan tavan treenata sekä sain liikunnan osaksi arkea. Sain myös paljon vinkkejä ja hyviä treenejä, sekä treenasin elämäni ensimmäistä puolimaratonia varten fiksusti ja tavoitteellisesti.”

Jenni Lemettinen

Ilman asiantuntijan ohjeita ja opastusta päivittäisestä kehonhuollosta, olisi vaativa vaellusretki jäänyt vain haaveeksi.

Kiitos Joosua ”Jope” Visuri. Useampi vuori tuli valloitettua!

Arvostan erityisesti sitä, että Jope osaa tehdä ammattimaisesti treenisuunnitelmat erilaisia tavoitteita varten.

Anne Österlund

Joosuan valmennuksessa fiilis on kohdallaan ja tsemppiä treeneistä ei puutu! Olen pian ollut puolisen vuotta etävalmennuksessa, joka on erinomainen vaihtoehto myös kauempana asuville.

Hyvässä valmentajassa arvostan myös luottamusta, ja Jopen kanssa se on helppo rakentaa.

Niklas Aaltonen

Valmennus on todella monipuolinen ja treeneissä on otettu huomioon eri lähtötasot joita jokainen voi soveltaa oman kuntonsa mukaisesti.

Treeneissä on paljon vaihtoehtoja yksi- ja kaksijakoisista ohjelmista lähtien ja oheistietoa liikkeiden suorittamisista sekä ravinnosta lähtien, joten kyseessä on aivan täydellinen kokonaisuus, suosittelen.

Jope on valmentajana kaikki asiakkaansa huomioonottava, motivoiva sekä aina iloinen ja tsemppaava persoona. Jopesta huokuu suuri intohimo tekemäänsä työtä kohtaan.

Kimmo Mononen, fysioterapeutti

Joosua on todellinen ammattilainen työssään, aina positiivinen asenne ja aitous näkyy kaikessa tekemisessä.

Olen itse saanut todella paljon monipuolista oppia, hyviä tuloksia ja tsemppiä Joosuan ohjauksessa. Jos olet ajatellut treenaavasi personal trainerin kanssa niin tästä kaveri, jonka kanssa syntyy varmasti tuloksia.

Toni Sutinen

”Voin lämpimästi suositella valmennusta kaikille. Hyvät treeniohjelmat niin salille kuin kehonpainollakin totetutettuna. Erityisen hyvää valmennuksessa on kuitenkin liikkuvuus- ja kehonhuoltotreenit sekä viikottainen liikkuvuuslive. Ruokaneuvot on annettu fiksusti ja rennosti mitään rajoittamatta ja ilman ehdottomuutta. Hyvin suunniteltu ja toteutettu valmennus!”

Tony Moisio

Nettivalmennuksen aikana oli tunne, että minulla on oma kannustava valmentaja sen sijaan, että olisin vain saanut ohjeet – tee näin ja palataan 8 viikon päästä.

 

Palautekysely

Valmennuksessa käydään kattavasti läpi hyvinvointiin vaikuttavia asioita sopivan rennolla, mutta jämäkän kannustavalla otteella. Erityisesti treeniohjelmat ovat tehokkaita ja tuloksia tuovia. Kehonhuoltoon on panostettu huolella. Erityiskiitos live-lähetyksistä, joissa oppii hurjasti erilaisia huoltavia / avaavia liikkeitä ja saa kannustusta ja inspiraatiota valmennuksessa etenemiseen.

 

Palautekysely

Valmennuksen treeni-, kehonhuolto ja liikkuvuusmateriaalit oli täyttä timanttia, ja en olisi ikinä uskonut saavani tollaista määrää materiaalia noinkin halvalla. Lisäksi niin Joosuan kuin mentorienki tsemppi ja kontaktointi oli korvaamatonta, ilman tollasta taustajoukkoa puolet valmennuksesta olisi ollut tipotiessään.

 

Palautekysely

Hyvä ja toimiva paketti kaikin puolin! Materiaalin julkaseminen viikottain piti motivaation yllä ja treenit oli mukavia ja selkeitä. Jatkakaa samaan malliin 🙂

 

Palautekysely

Kaikki valmennuksessa oli mielestäni onnistuneesti toteutettu. Etenkin sivut olivat helppokäyttöisiä ja miellyttäviä käyttää.

 

Palautekysely

Tykkäsin kuinka henkilökohtaiselta nettivalmennus tuntui, omiin kysymyksiin sai aina vastauksen ja positiivista energiaa sai kun valmentaja oli muutenkin mukana aktiivisesti kommentoimassa / päivittämässä Facebook-ryhmässä. Sama pätee mentoreihin! Treenit ja sisältö olivat todella laadukasta ja valmennuksen visuaalinen ulkonäkö oli myös näyttävä.

 

Palautekysely

Personal Trainer Joosua Visuri
5.0
Based on 24 reviews
powered by Facebook
Soile Krzywacki
Soile Krzywacki
2018-10-01T17:14:59+0000
Monipuolinen, todella positiivinen, motivoiva ja ammattitaitoinen valmentaja, hyviä neuvoja, ratkaisuja ja vaihtoehtoja... eri tilanteisiin 🙂👍read more
Jukka Kivi
Jukka Kivi
2018-10-01T15:23:49+0000
Positiivinen pakkaus, joka kannustaa ja tsemppaa sinut huipulle
Ninni Kiuru
Ninni Kiuru
2018-08-14T08:36:11+0000
Jope on monipuolinen liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen. Erittäin positiivinen ulosanti ja kohtaa asiakkaan hyvin... henkilökohtaisella tasolla. Haluaa aidosti auttaa ihmisiä pääsemään hyviin tuloksiin, oli tavoitteet mitkä tahansa. 👌🏻🤗read more
Senja Riiga Riga
Senja Riiga Riga
2018-08-13T16:14:41+0000
Joosua on aito, positiivinen valmentaja ja ammattitaitoinen. ☺ Todellakin suosittelen jos haluat hyvän,... ammattitaitoisen, aidon pt.n Joosua on mahtava! 👍read more
Timo Ylönen
Timo Ylönen
2018-08-13T14:05:55+0000
Joosua osaa ottaa asiakkaan hyvin läheisesti. Joosualta saa ammattitaitoista ohjausta. Joosualla on hyviä kehonpainolla... tehtäviä treeniliikkeitä ja niistä löytyy jokaiselle sopiva variaatio sekä taso.read more
Thea Holmberg
Thea Holmberg
2018-08-13T13:16:37+0000
Joosua on ystävällinen ja huippu tyyppi! 😊 Oon oppinu Jopelta tosi paljon, parempaa valmentajaa saa hakea! Jos haluat... hyviä tuloksia ja erittäin ammattitaitoisen personal trainerin, niin Joosua on oikea tyyppi! 🙂read more
Eetu Herva
Eetu Herva
2018-08-12T09:52:55+0000
Olen ollut nyt vuoden verran Joosuan etävalmennuksessa, jossa olemme katsoneet minulle henkilökohtaisesti sopivat... treeniohjelmat. Iso suositus ehdottomasti kaikille tältä mieheltä. Jope tietää erityisen hyvin alasta, on ammattitaitoinen ja ottaa valmennettavat hyvin huomioon! En vaihtaisi valmentajaa enää tässä vaiheessa! 5/5!read more
Jenni Lemettinen
Jenni Lemettinen
2018-08-10T09:50:37+0000
Jope on positiivinen, ystävällinen, ammattitaitoinen ja kaikinpuolin huippu pt! Iso suositus!
Sampo Mustaniemi
Sampo Mustaniemi
2018-08-07T14:26:41+0000
Joosua on todellinen ammattilainen joka osaa asiansa ja tietää mitä tekee, ite ollu Limitless -valmennuksessa mukana... eikä voi muuta ku nostaa hattua! Ehdottomasti voin suositella kaikille! Ansaitsee täydet 5/5!read more
Juha Lintunen
Juha Lintunen
2018-08-07T08:09:18+0000
Olen nyt Joosuan henkilökohtaisessa ohjauksessa. Jope on todella positiivinen, todella energinen ja hyvä ohjaaja.... Yhteydenpito toimii moitteettomasti. On kyllä ilo treenata Jopen ohjauksella. Tässä on kyllä 5 tähden ohjaaja.read more
Miikka Linna
Miikka Linna
2018-07-02T11:46:24+0000
Olen käynyt Jopen Limitless-valmennuksen sekä työskennellyt hänen kanssaan. Arvostan valmentajissa ja... yhteistyökumppaneissa aitoa hyvää energiaa ja ammattitaitoa. Sitä ei tältä kaverilta puutu. Limitless-valmennuksesta voin muutamia verkkovalmennuksia kokeilleena sanoa, että limitless on varmasti tämän maan rajojen sisällä monipuolisin verkkovalmennus. Lisäksi Jopen sitoutuminen valmentajana on aivan mieletöntä.Jatka samaan inspiroivaan malliin! 🙂read more
Anni Linna
Anni Linna
2018-05-20T10:43:59+0000
Mahtava tyyppi ja huippu valmentaja! 🙂
Henna Suomalainen
Henna Suomalainen
2017-07-24T20:57:59+0000
Jani Nurmentaus
Jani Nurmentaus
2017-04-14T14:19:07+0000
Tomi Flygare
Tomi Flygare
2017-04-14T14:14:45+0000
Tiina Hankonen
Tiina Hankonen
2017-04-14T13:30:59+0000
Niina Pesonen
Niina Pesonen
2017-04-14T13:21:53+0000
Henna Heinisuo
Henna Heinisuo
2017-04-14T13:18:53+0000
Harri Paso
Harri Paso
2017-04-14T12:09:43+0000
Jarmo Kivijärvi
Jarmo Kivijärvi
2017-04-14T11:58:14+0000
Susanna Lumme
Susanna Lumme
2017-04-14T11:23:13+0000
Ella Immonen
Ella Immonen
2017-04-14T11:15:20+0000
Tästä itselle viiden tähden henkilökohtanen valmentaja! Jope on rento, huumorintajuinen, mukava ja motivoiva sekä... tottakai asiansa osaava PT. Löytyy erilaisia valmennus vaihtoehtoja, joista varmasti löytyy itselle se mieluisin valmennus muoto! Jopen kanssaan reenaaminen ja yhteydenotot sujuu ongelmitta vaikkei asuisikaan edes samalla paikkakunnalla! Vähänkin jos tulee jotain mieleen reenaamisees liittyen niin kyllä Jope vastauksen siihen tietää! 😎 👊🏼read more
Ville Saarikko
Ville Saarikko
2017-04-14T10:17:48+0000
Nina Saine
Nina Saine
2017-04-14T10:17:47+0000
Fiksu ja ammattitaitoinen PT. Laaja ja terveellä pohjalla oleva näkemys hyvinvoinnista ja treenaamisesta.
Kim Lehtinen
Kim Lehtinen
2017-04-14T10:04:36+0000
Next Reviews