Kokemuksia nettivalmennuksesta | Tonin uusi elämä liikunnan parissa osa 2

Moikka! Mä olen Toni Sutinen ja elokuussa 2019 kirjoitin ensimmäisen osan blogitekstistä oltuani mukana Team Limitless valmennuksessa 1,5 vuotta. Nyt kaksi vuotta myöhemmin Limitless matkaa on takana yli 3,5 vuotta ja hienoa olla edelleen mukana Joosuan ja Santerin valmennuksessa.

LIMITLESS NETTIVALMENNUKSESTA PERSONAL TRAINERIKSI

Edellisen blogikirjoitukseni viimeisessä kappaleessa kerroin liikunnan olevan minulle tärkeää ja sitä se on edelleen. Kahden vuoden aikana motivaation ja rohkeuden kasvaessa olen myös saanut tehdä liikunnasta ammatin itselleni. Vuonna 2020 pitkän pohdinnan jälkeen kouluttauduin Trainer4You:lla personal traineriksi. Isona motivaattorina opiskeluissa toimi Limitless valmennus, jonka parista olen saanut paljon rohkeutta ja itsevarmuutta. En mahdollisesti olisi opiskellut personal traineriksi jos en olisi vuonna 2018 lähtenyt mukaan Limitlessiin.
Hurjaa ajatella, että mitä kaikkea kolmen vuoden aikana onkaan tapahtunut.

NETTIVALMENNUKSESTA PIENRYHMÄVALMENNUKSEEN

Helmikuusta 2021 asti olen saanut ohjata Limitless valmennuksen pienryhmätreenejä viikoittain. Treenejä on ohjattu sisällä kuntosalilla, ulkona Mustikkamaalla sekä myös kotitreenejä onlinessa. Jokainen formaatti luo omat mahdollisuudet treeneille ja se onkin ollut parasta suunnitella monia erilaisia ohjelmia. Miten hieno mahdollisuus tämä onkaan ollut kasvattaa ammattitaitoa ja itsevarmuutta.

KOKEMUS NETTIVALMENNUKSESTA JA TEAM LIMITLESS  -JÄSENYYDESTÄ

Limitless valmennuksesta olen löytänyt itselleni monia ystäviä ja tämä on yksi arvokkaimpia asioita valmennuksen yli kolmen vuoden ajalta.
Limitless valmennuksen vahvuuksia on aina ollut kokonaisvaltainen hyvinvointi ja se, että mukana on porukkaa joilla kaikilla on sama mielenkiinto liikuntaan ja halusit sitten tehdä treenejä kuntosalilla, kotona tai yhdistellä molempia niin siihen löytyy ammattilaisten suunnittelemat treeniohjelmat. Santeri ja Joosua ovat mukana tukemassa sinun tekemistä ja löydät myös kokonaisvaltaisesti materiaalia ajanhallinnasta, palautumisesta ja unesta sekä ravinnosta.

Toivottavasti pystyn kannustamaan sinua lähtemään rohkeasti kohti uusia juttuja ja ei koskaan voi tietää, että mitä uuden oven takaa löytyy. Liikunnan tulee aina olla hauskaa ja jokaisen tulisi löytää se itselle sopiva juttu.

Tutustu Limitless valmennuksiin ja hyppää rohkeasti mukaan tästä.

– Toni