Personal Trainer Helsingistä

Mulla on ollut jo pitkään tilanteena, etten ole yksinkertaisesti pystynyt ottamaan enempää yksilövalmennettavia. Tällä hetkellä työnkuvani sisältää yksilövalmennuksen lisäksi mm. personal trainerien kouluttamista Trainer4You:lla, nettivalmennusta, kirjan kirjoittamista, sisällöntuottoa sosiaaliseen mediaan, seminaareja, workshoppeja sekä paljon muuta. Olen siis rajannut ajankäyttöni sekä yksilövalmennuspaikkani hyvin tarkkaan, jotta laatu pysyy korkeana ja valmennettavani tekevät varmasti kovia tuloksia. Laadukas valmennus tuottaa hyviä tuloksia, joten myös valmennussuhteeni ovat keskimääräisesti tavallista pidempiä. Valmennuspaikkoja on siis hyvin harvoin tarjolla. Tästä syystä olen valitettavasti joutunut vastaamaan päivittäin moniin sähköposteihin, että pahoitteluni, mutta tälläkin hetkellä on tarjolla vain ei-oota.

Personal trainer -palvelut Helsingistä

Personal training -ala on edelleen melkoisen villi länsi, sillä personal trainer -nimikkeen käyttäminen EI OLE millään tavoin suojattu ammattinimike – vaan sitä voi käyttää ihan kuka tahansa. Kyllä, ihan kuka tahansa. Oli kyseessä sitten oikeasti ammattitaitoinen ja osaava valmentaja tai kouluttautumaton ja ammattitaidoton henkilö.

Tästä johtuen halusin ottaa tiimiini osaavan ja intohimoisen valmentajan, kenelle voin ohjata valmennettavia 100%:sti luottaen, että he ovat varmasti hyvissä käsissä ja pääsevät saavuttamaan ne suurimmatkin tavoitteet. Seuraavaksi päästänkin tiimin ensimmäisen valmentajakiinnityksen, Santerin esittelemään itsensä. Scrollaa hieman alaspäin, niin pääset tutustumaan Santeriin.

Olen Santeri Sorasahi, Personal Trainer, tavoitteellinen treenaaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Olen ensimmäinen lisäys Joosua Visurin valmennustiimiin ja tulen pääosin työskentelemään yksilövalmennusten ja PT-ohjausten parissa Helsingissä ja etänä. Omat taustani ovat tavoitteellisessa kuntosaliharjoittelussa ja fitness-urheilussa. Vahvuusalueitani ovatkin erityisesti kehonmuokkaukseen tähtäävä voimaharjoittelu, painonpudotus ja painonhallinta sekä elämäntapamuutokset.

Oma polkuni kuntosaliharjoittelun parissa alkoi lukioikäisenä muutaman vuoden liikkumattomuuden jälkeen. Lapsena urheilin säännöllisesti ja harrastin aina jotakin urheilulajia. En nuorempana harrastanut ns. kovalla tasolla mitään, vaan treenejä oli lajista riippuen 1-3 kertaa viikossa. Yläasteen alkupuolella lopetin viimeisimmän harrastukseni pesäpallon ja sitä seurasi muutaman vuoden periodi, jossa keskityin lähinnä videopelien pelaamiseen ja herkkujen syömiseen. Lukiossa tajusin, että nyt hommaan on tultava muutos. Päätin alkaa käymään kuntosalilla, lenkkeilin ja aloin syömään terveellisemmin. Havaitsin nopeasti positiivisia muutoksia olotilassa ja jaksamisessa sekä voimatasoissa ja fysiikassa. Muutokset ruokkivat motivaatiotani ja kipinä urheilemiseen oli jälleen syttynyt.

Kuntosaliharjoittelu jäi painonpudotuksen (-15kg) ja elämäntapamuutos -projektin jälkeen vahvasti elämääni ja aloin kiinnostumaan siitä koko ajan yhä enemmän. Lopulta harjoitteluni oli edennyt niin tavoitteelliseksi, että halusin ottaa itselleni valmentajan ja lähteä treenaamaan kohti fitness-kisoja. Kisaaminen vaatii kurinalaisuutta ja elämää on osittain elettävä urheilun ehdoilla – se ei todellakaan sovi kaikille. Olen itse kulkenut matkan elämäntapamuutoksesta ja liikunnan ilon uudelleen löytämisestä aina kilpaurheiluun asti ja koen ymmärtäväni hyvin asiakkaiden eri elämäntilanteita ja tavoitteita. Valmistautuessani ensimmäisiin kilpailuihini minulle selveni myös, että haluan työskennellä urheilun ja hyvinvoinnin parissa. Kisadieetin aikana ilmoittauduin Trainer4You:n Personal Trainer -koulutusputkeen ja aloitinkin opinnot käytännössä heti kisojen jälkeen. Nyt haluan jakaa omien kokemusteni ja koulutukseni kautta saamaani osaamista ja auttaa muita lähtötasosta ja tavoitteista riippumatta kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja parempaa suorituskykyä.

Miksi hankkia Personal Trainer?

● Haluat treenata turvallisesti ja tehokkaasti ammattilaisen kanssa – saavuttamalla loistavia ja pysyviä tuloksia.

● Haluat oppia terveellisestä ja hyvinvointia tukevasta ravitsemuksesta ilman kieltolistoja ja ehdottomuutta.

● Kaipaat lisää treenimotivaatiota sekä osaavan valmentajan, joka puskee sinua tavoitteisiisi ja vie suorituskykysi seuraavalle tasolle.

● Haluat edistää terveyttäsi, jaksaa paremmin sekä löytää pysyvän liikunnan ilon.

● Tavoitteesi on sporttinen ja toimintakykyinen kroppa.

Syitä hakeutua PT-valmennukseen voi olla lukuisia ja yllä muutamia esimerkkejä. Jos olet joskus harkinnut Personal traineria Helsingistä, ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan henkilökohtainen paketti juuri Sinun tarpeidesi mukaan!

PS. 11.8.-21.8. kaikki tarjoamani palvelut -20% (pidemmissä valmennuspaketeissa ensimmäinen kuukausi -20%). Palveluihin kuuluu pidempiaikaiset yksilövalmennukset Helsingissä tai etänä, yksittäiset ohjaukset ja ohjauspaketit sekä yksilölliset treeniohjelmat ja ruokavaliot. Paikkoja valmennuksiin on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Kuinka voin hakea valmennukseen?

scrollaa aivan tämän sivun alareunaan, jossa on yhteydenottolomake. Lähetä lomakkeella viesti, jossa kerrot itsestäsi, omasta tilanteestasi sekä tietenkin tärkeimmistä tavoitteistasti. Otamme sinuun pian yhteyttä!

Treeniterkuin,
Santeri & Jope