limitless coaching

Nettivalmennus
Testaa mikä nettivalmennus sopii sinulle

LIMITLESS COACHING

NETTIVALMENNUS

Haluaisitko treenata omilla ehdoillasi

missä ja milloin vain?

Liity mukaan sinulle parhaiten sopivaan nettivalmennukseen

Polta rasvaa ja kasvata kuntoa tehokkaan kuntosalitreenin ja terveellisen ruokavalion avulla

Saavuta lihaksekkaampi ja vahvempi keho tehokkaan kuntosaliharjoittelun avulla

Polta rasvaa ja kasvata kuntoa kotitreenillä sekä tehokkaalla ruokavaliolla

Jäsenyys toimii suoratoistopalveluna, jossa voit valita itsellesi sopivan sisällön.

Polta rasvaa ja kasvata kuntoa tehokkaan kuntosalitreenin ja terveellisen ruokavalion avulla

Saavuta lihaksekkaampi ja vahvempi keho tehokkaan kuntosaliharjoittelun avulla

Polta rasvaa ja kasvata kuntoa kotitreenillä sekä tehokkaalla ruokavaliolla

Jäsenyys toimii suoratoistopalveluna, jossa voit valita itsellesi sopivan sisällön.

Testaa mikä valmennus sopisi sinulle parhaiten

Monta kertaa viikossa haluaisit treenata?
Field is required!
Field is required!
Ensisijainen tavoitteesi on
Field is required!
Field is required!
Missä haluaisit toteuttaa valmennuksen treenit?
Field is required!
Field is required!
Sinulle sopivin valmennus:
Athletic
Field is required!
Field is required!
Sinulle sopivin valmennus:
Bodyweight
Field is required!
Field is required!
Sinulle sopivin valmennus:
Physique
Field is required!
Field is required!
Sinulle sopivin valmennus:
Team Limitless
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Your Email Address
Field is required!
Field is required!

NETTIVALMENNUS ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Lue alta nettivalmennuksiimme osallistuneiden asiakkaiden kokemuksista ja saavutetuista tuloksista

Personal Trainer Helsinki Asiakas

”Joosuan valmennuksessa fiilis on kohdallaan ja tsemppiä treeneistä ei puutu! Olen pian ollut puolisen vuotta etävalmennuksessa, joka on erinomainen vaihtoehto myös kauempana asuville. Hyvässä valmentajassa arvostan myös luottamusta ja Jopen kanssa se on helppo rakentaa.”

Niklas

Anne kuva testimonial

”Ilman asiantuntijan ohjeita ja opastusta päivittäisestä kehonhuollosta, olisi vaativa vaellusretki jäänyt vain haaveeksi. Kiitos Joosua ”Jope” Visuri. Useampi vuori tuli valloitettua! Arvostan erityisesti sitä, että Jope osaa tehdä ammattimaisesti treenisuunnitelmat erilaisia tavoitteita varten.”

Anne

Anne kuva testimonial

”Joosua on todellinen ammattilainen työssään, aina positiivinen asenne ja aitous näkyy kaikessa tekemisessä.

Olen itse saanut todella paljon monipuolista oppia, hyviä tuloksia ja tsemppiä Joosuan ohjauksessa. Jos olet ajatellut treenaavasi personal trainerin kanssa niin tästä kaveri, jonka kanssa syntyy varmasti tuloksia.”

Toni

”Valmennus on todella monipuolinen ja treeneissä on otettu huomioon eri lähtötasot joita jokainen voi soveltaa oman kuntonsa mukaisesti.

Treeneissä on paljon vaihtoehtoja ja oheistietoa liikkeiden suorittamisesta sekä ravinnosta, joten kyseessä on aivan täydellinen kokonaisuus, suosittelen.

Jope on valmentajana kaikki asiakkaansa huomioonottava, motivoiva sekä aina iloinen ja tsemppaava persoona. Jopesta huokuu suuri intohimo tekemäänsä työtä kohtaan.”

Kimmo, fysioterapeutti

MIKSI NETTIVALMENNUKSEMME TOIMII?

TULOKSET, TUKI JA TILIVELVOLLISUUS

Nettivalmennus sisältää kaikki valmennusfilosofiamme kulmakivet, ja sen tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä parempi suorituskyky ja ulkonäkö. Vaikka valmentaminen tapahtuu etänä, saat parhaan mahdollisen kokemuksen laadukkaiden opetusvideoiden, kysymysfoorumin ja muun materiaalin avulla. Lisäksi autamme sinua tekemään treenit juuri oman tasosi mukaan ja otamme huomioon myös mahdolliset erikoisruokavaliot.

Aiemmissa valmennuksissa käyneistä lähes kaikki suosittelisivat valmennusta, joten liity sinäkin mukaan seuraavaan valmennukseen. Laitamme kaiken peliin, jotta sinun kosketuksesi nettivalmennukseen on mahdollisimman yksilöllinen. Lupaamme tehdä oman osuutemme sen eteen, että haluamaasi muutosta syntyy. Tämän parempaa nettivalmennusta saat etsiä. Nähdään siis toisella puolella!

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

AIHEESTA NETTIVALMENNUS

Miten nettivalmennus toimii?

Ilmoittautuessasi valmennukseen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle (toimii myös mobiilissa), josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit. Voit siis osallistua valmennukseen mistä päin Suomea – tai maailmaa tahansa! 

Löydät valmennusalustalta myös kysymysosion, jossa vastaamme kysymyksiisi ja autamme sekä tsemppaamme sinua kohti tavoitettasi.

Kauanko nettivalmennukset kestävät?

Nettivalmennuksemme kestävät neljästä viikosta yhdeksään viikkoon valmennuksesta riippuen. Lisäksi valikoimassamme on kuukausittain jatkuva valmennus, joka toimii samalla periaatteella kuin suoratoistopalvelut Netflix tai Spotify. Löydät kaikkien valmennusten kestot niiden esittelysivuilta.

Mikä nettivalmennus soveltuu parhaiten minulle?

Jos tavoitteesi on polttaa rasvaa ja parantaa suorituskykyäsi kotitreenillä, niin Bodyweight -nettivalmennus sopii sinulle parhaiten.

Mikäli tavoitteesi on polttaa rasvaa ja parantaa suorituskykyä kuntosalilla tai haluat yhdistää kuntosalilla ja kotona harjoittelua, silloin Athletic -nettivalmennus sopii parhaiten sinulle.

Jos tavoitteenasi on kasvattaa lisää lihasmassaa sekä voimaa kuntosalilla, silloin valintasi on Physique -nettivalmennus.

Mikäli tavoitteenasi on saada ensimmäinen leuanveto tai haluat kehittää nykyistä tulostasi, niin Project Pull-up on sinulle sopiva kokonaisuus.

Onnistuuko valmennuksen maksaminen osamaksulla tai liikuntaeduilla?

Kyllä! Kaikki valmennukset voi ostaa osamaksulla valmennuksen ostosivulta. Valitse vain ostosivulta ”osamaksu / lasku” -kohta ja sen jälkeen sinulle sopiva laskujen erämäärä.

Voit maksaa valmennukset myös kokonaan tai osittain Smartumin, ePassin, Edenredin tai Eazybreakin liikuntaeduilla.

Minkälainen ruokavalio valmennuksissa on?

Mielestämme ravitsemuksen kuuluu olla terveellisen ja hyvänmakuisen lisäksi myös joustavaa, joten valmennuksissamme saat syödä ilman kieltolistoja tai jatkuvan nälän näkemistä. Keskitymme niihin asioihin, jotka tuovat parhaimmat tulokset.

Valmennuksissamme sinulla on mahdollisuus valita joko tarkempi ruokavalio tai toteuttaa ruokavaliota silmämääräisesti. Tarkemmassa ruokavaliossa pääset valitsemaan juuri sinulle sopivan ravinnon energiamäärän sekä makroravinteet (hiilihydraatit, proteiinit, rasvat) ja ruokailu toteutetaan niitä noudattaen. Silmämääräisessä ruokavaliossa saat kattavat ohjeistukset ruokavalion toteuttamiseen ilman energiamäärän tai makroravinteiden seurantaa. Voit halutessasi koska vaan vaihtaa käyttämääsi ruokavaliomallia.

Nettivalmennus sisältää lisäksi kymmeniä toinen toistaan maukkaampia reseptejä, joita pääset hyödyntämään ruuanlaitossa!

Montako harjoitusta valmennukset sisältävät viikkoa kohti?

Kaikki nettivalmennuksemme on rakennettu niin, että voit itse valita viikkokalenteriisi sopivan treenimäärän. Suosittelemme lähtökohtaisesti 2-5 harjoituskertaa viikossa – riippuen aikatauluistasi, elämäntilanteestasi sekä mahdollisuuksistasi.

Valmennuksissamme on annettu esimerkkirungot kuinka harjoitukset voi jakaa viikkokalenteriin riippuen kuinka useasti sinun on mahdollista treenata. Jos harrastat jotain muita lajeja, niin autamme mielellämme löytämään sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Onko valmennuksissa otettu huomioon erityisruokavaliot?

Kyllä. Valmennuksissamme huomioidaan vegaaninen, gluteeniton ja maidoton ruokavalio. Lisäksi reseptiikassa on huomioitu edellä mainitut ruokavaliot. 

Olemme lisäksi tukenasi kaikissa ruokavalioon liittyvissä kysymyksissä, joita voit esittää valmennusalustalla kysymysosiossa.

En ole harrastanut aiemmin liikuntaa tai siitä on pitkä aika. Voinko osallistua valmennukseen?

Ehdottomasti! Olemme rakentaneet valmennukset niin, että ne sopivat sekä vasta-aloittaneille kuin edistyneemmillekin treenaajille.

Minulla on valmennuksen lisäksi toinen liikuntaharrastus, voinko osallistua?

Toinen harrastus ei missään nimessä estä osallistumista valmennukseen, kunhan viikkokalenteriisi mahtuu ainakin yksi lepopäivä, jonka lisäksi syöt ja nukut riittävästi. Yleisesti ottaen mitä monipuolisempaa liikettä saat, sen parempi.

Minulla on liikuntarajoitteita, voinko osallistua valmennukseen?

Riippuen toki liikuntarajoitteistasi, mutta tähän mennessä jokaiselle osallistujalle on löytynyt sopivat vaihtoehtoiset harjoitteet. Autamme mielellämme sinulle sopivien variaatioiden löytämisessä.

En löytänyt vastausta kysymykseeni, kuinka toimin?

Jos haluat kysyä meiltä lisää valmennuksiin liittyen, niin voit ottaa meihin yhteyttä sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

NETTIVALMENNUKSISTA

SAATUA PALAUTETTA

Nettivalmennuksen aikana oli tunne, että minulla on oma kannustava valmentaja sen sijaan, että olisin vain saanut ohjeet – tee näin ja palataan 8 viikon päästä.

 

Palautekysely

Valmennuksessa käydään kattavasti läpi hyvinvointiin vaikuttavia asioita sopivan rennolla, mutta jämäkän kannustavalla otteella. Erityisesti treeniohjelmat ovat tehokkaita ja tuloksia tuovia. Kehonhuoltoon on panostettu huolella.

 

Palautekysely

Valmennuksen treeni-, kehonhuolto- ja liikkuvuusmateriaalit oli täyttä timanttia, ja en olisi ikinä uskonut saavani tollaista määrää materiaalia noinkin halvalla.

 

Palautekysely

Hyvä ja toimiva paketti kaikin puolin! Jatkakaa samaan malliin!

 

Palautekysely

Kaikki valmennuksessa oli mielestäni onnistuneesti toteutettu. Etenkin sivut olivat helppokäyttöisiä ja miellyttäviä käyttää.

 

Palautekysely

Tykkäsin kuinka henkilökohtaiselta nettivalmennus tuntui. Omiin kysymyksiin sai aina vastauksen ja Team Limitless Facebook-ryhmästä sai positiivista energiaa. Treenit ja sisältö olivat todella laadukasta ja valmennuksen visuaalinen ulkonäkö oli myös näyttävä.

 

Palautekysely